Web Analytics

Questions › Math

Math Asked by a SnapAndSolve user · about 2 hours ago

(3, -9) and (-12, -6) 2. (5, 14) and (1, 6) 3. (-3, 14) and (2, 9) 4. (-4, -9) and (0, -8) 5. (4, 1) and...

1. (3, -9) and (-12, -6)
2. (5, 14) and (1, 6)
3. (-3, 14) and (2, 9)
4. (-4, -9) and (0, -8)
5. (4, 1) and (6, -1)
6. (-11, 4) and (-2, 4)
7. (9, 15) and (-6, 5)
8. (-1, -9) and (-5, -1)
9. (-14, 16) and (18, 0)
10. (-1, -20) and (-1, 1)

Answer

  1. The slope m is calculated as follows:
    m = (y2 - y1) / (x2 - x1) = (-6 - (-9)) / (-12 - 3) = 3 / -15 = -1/5.
    Answer: YELLOW

  2. The slope m is calculated as follows:
    m = (6 - 14) / (1 - 5) = -8 / -4 = 2.
    Answer: GREEN

  3. The slope m is calculated as follows:
    m = (9 - 14) / (2 - (-3)) = -5 / 5 = -1.
    Answer: RED

  4. The slope m is calculated as follows:
    m = (-8 - (-9)) / (0 - (-4)) = 1 / 4.
    Answer: ORANGE

  5. The slope m is calculated as follows:
    m = (-1 - 1) / (6 - 4) = -2 / 2 = -1.
    Answer: RED

  6. The slope m is calculated as follows:
    m = (4 - 4) / (-2 - (-11)) = 0 / 9 = 0.
    Answer: GRAY

  7. The slope m is calculated as follows:
    m = (5 - 15) / (-6 - 9) = -10 / -15 = 2/3.
    Answer: ORANGE

  8. The slope m is calculated as follows:
    m = (-1 - (-9)) / (-5 - (-1)) = 8 / -4 = -2.
    Answer: BROWN

  9. The slope m is calculated as follows:
    m = (0 - 16) / (18 - (-14)) = -16 / 32 = -1/2.
    Answer: BLACK

  10. The slope m is calculated as follows:
    m = (1 - (-20)) / (-1 - (-1)) = 21 / 0, which is undefined.
    Answer: WHITE

Have a similar question?

Snap a photo of your homework and get a step-by-step answer in seconds. You can ask follow-up questions until it makes sense.

Solve my question free Math help Find a math tutor

More math questions